Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Villamos 322

Csingi-ling, csingi-ling! Megérkezett a villamos!Erre a csodavillamosra nem lépcsőn vezet az út, hanem egy különleges deszkahídon. Ha ügyes vagy, gyorsan felpattanhatsz rá, és már indulhatunk is!

Az utazásra szóló jegyedet a villamoson veheted meg a vezetőbácsitól. Ne felejtsd el az automatában kezelni, mert csak így érvényes a jegyed!  Ha útközben megszomjazol, az utaskísérőtől vehetsz inni és ennivalót is.

A városnéző nyitott kocsiba a kis hídon keresztül jutsz át. Ne ijedj meg, ha túl gyorsan megy a villamos, mert ha megragadod az egyik kapaszkodót, akkor nem érhet semmi baj!

Az utazás végén csúszdán érkezhetsz az állomásra!

Csingi-ling, csingi-ling! És a villamos robog tovább…

 

Ez a villamos egy két kocsiból álló szerelvény. A zárt kocsi vezetőfülkével (kapcsolók, kormány, kilométeróra, különböző karok, cserélhető táblával) felszerelt. Ugyanebben a kocsiban kap helyet egy felhajtható jegyárusító pult, amely kis cserélhető táblákkal büfévé alakítható, jegykezelő automatában kezelhetik jegyeiket a gyerekek. A kocsiba felvezető deszkahíd a gyerekek ügyességét fejleszti.

A nyitott kocsiba kis híd vezet át. A nyitott kocsi kapaszkodókkal, ablaklehúzó karokkal felszerelt, ami mozgásfejlesztésre alkalmas, végéből csúszda vezet ki. A kocsikon körbejárásra, körbemászásra alkalmas kapaszkodók, rámpák vannak.