Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Tengelic

Azoknak ajánljuk, akik egy olyan mászóvárat szeretnének ami egy izgalmas fára épített ház is egyben. Az emeleten pedig akár felnőttek is kényelmesen alhatnak, ha egy kis nyugalomra vágynak.A különleges fára épített ház alsó szintjéről egyenesen a homokozóba csúszhatunk. Az ügyesebbek pedig az ablakon kimászva,  a rámpán a házat megkerülve beugorhatnak az ajtón a többiek legnagyobb meglepetésére. A házon több felfüggesztési pont is található melyeken hinták, függőágyak helyezhetőek el.

A kétszintes családi kuckó, csúszdával, hintával, emeleti tinibunkerrel az egész család örömére lehet, mert védett a beázástól is, így a teljesen lezárható emeleten gyerekek vagy akár felnőttek is kényelmesen alhatnak, ha egy kis nyugalomra vágynak. A házikót kedvükre rendezhetik be kedvenc tárgyaikkal, bútoraikkal és reggeltől estig folyhat a játék.