Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Prérifarkas Ranch, Lurdy Ház, Budapest,

A Lurdy házban található labirintusban különféle kincseket találhatsz! Keresd meg mind! Lapozz tovább, hogy megtudd hogyan!PISZTOLYOK ÉS BANDITÁK JÁTÉK 

A vadnyugat legfélelmetesebb banditái portyázni indultak, már messze járnak. De még ilyenkor is csak a legbátrabb seriffek merészkednek a ranch közelébe, hiszen a banditák távollétében a tanyájukat prérifarkasok őrzik. A házhoz amúgy sem könnyű eljutni, mert azt egy deszkalabirintus veszi körül.

De bátran előre, mert a fegyvereiket és a kincseket itt rejtették el valahol. Szerezd meg mind, és rács mögé juttatod őket. Ne félj! Ha végképp elvesztél a labirintus tekervényei közt, bármikor kibújhatsz a lécek alatt! Siess, te légy az első, mert már a fejvadászok csapata is nekivágott az útnak!

 

Játék 1 főre:

nehézségi szint: 1 (nagyon könnyű)

Egyedül bemerészkedni a labirintusba nagy bátorságra vall! Próbáld minél hamarabb megtalálni az útvesztőben elrejtett hét kincset! A füzetedbe mindet begyűjtheted és ez lesz a bizonyítéka annak, hogy az összeset felfedezted. Óvakodj a prérifarkasoktól!

 

Játék 2-10 főre:

nehézségi szint: 3 (közepesen könnyű)

Kutassátok fel a labirintusban elrejtett összes kincset! A járatokban hét kőbe vésett jel van elrejtve. Versenyezzetek! Vigyázz, kész, start! Induljatok egyszerre! Az a győztes, aki minden jelet megtalál és bejelöl a füzetben található térképen, mégpedig elsőként!

 

Játék 2-7 főre:

nehézségi szint: 4 (közepesen könnyű)

Keressétek meg a labirintusban elrejtett kincseket! A járatokban hét kőbe vésett jelet találhattok, ha ügyesen kutattok! Versenyezzetek! Ki találja meg a legtöbb kincset 7 perc alatt? Mérjétek az időt! Az a győztes, aki gyorsabb és több jelet átsatíroz a füzetébe az adott idő alatt.

 

Játék 8-20 főre:

nehézségi szint: 6 (közepesen nehéz)

Alakítsatok csapatokat és egymás után néhány perccel induljatok felfedező útra! A labirintusban hét kőbe vésett jelet rejtettek el a banditák, ezeket kell megtalálnotok! A cél az, hogy az összes, hét darab ábrát felkutassátok és a gyűjtőfüzetben található térképen egy-egy X-el jelöljétek azokat! Egy csoport egy füzetet használjon! Vigyázat, az ellenséges csapatok megleshetik, amikor felfedeztek egy-egy kincset! Találjatok ki figyelemelterelő stratégiákat!

Az a csapat nyer, amelyik hamarabb megtalálja mind a hét ábrát.

 

A játékok szerzői jogi védelem alatt állnak. Copyright © 2014 Minden jog fenntartva!