Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Prérifarkas Ranch, Lurdy-ház

Találjuk meg az elrejtett kincseket!A prérifarkasok különleges kincseket rejtettek el ebben a labirintusban. A győzelem nem azé, aki leggyorsabban végig fut az utakon, hanem aki a legügyesebb, és mind a hat kincset megtalálja. A zsákutcákban is érdemes körülnézni, hiszen a farkasok ott is hagyhattak kincset. Ha megtaláltad az összeset, vagy elfáradtál, a földszinten könnyen kibújhatsz a labirintusból anélkül, hogy eltévednél. A három bejárat mindegyikén el lehet indulni szerencsét próbálni. Kalandozás közben a kisházikóban meg lehet pihenni, vagy esetleg egy hadi tervet is közösen kieszelni.

Aki nem elég bátor a labirintus végigjárásához, vagy őrként szolgál, az is folyamatosan figyelemmel kísérheti a kincskeresőket.

 

 

Az ASAPA 18255 Prérifarkas Ranch nevű élményelem egy komplex játszószer, mely gyermekek és felnőttek számára is használható, mozgásfejlesztésre, szerepjátékokra és csapatjátékokra egyaránt alkalmas eszköz.

A kincskereső játéknak köszönhetően számtalan feladatsor is építhető a labirintusra, így a résztvevők önállóan is játszhatnak, de csapatjátékok is szervezhetőek az élményelemre.

A labirintus rendszer többféleképpen módosítható, így bármikor megújítható, frissíthető, vagy további elemekkel bővíthető.

Az útvesztő különlegessége, hogy nem a legrövidebb utat kell megtalálni, hanem a benne elrejtett kincseket kell fellelni.Az ASAPA Stamp! Rendszer segítségével össze lehet gyűjteni a megtalált kincsek mellett lévő pecséteket, így segítve az egészséges verseny- és gyűjtőszellemet.

Az élményelem kitűnő lehetőséget ad különféle mozgásfejlesztésre, valamint a természetes mozgásformák, séta, futás, kúszás, mászás végzésére is. A járatokban felnőttek is kényelmesen mozoghatnak.

A labirintus alsó része nyitott, így a gyermekek szükség esetén könnyen ki tudnak ott bújni. Ez biztonságérzetet ad gyereknek, felnőttnek egyaránt.

Az ASAPA 18255 Prérifarkas Ranch három bejárattal rendelkezik, és a 3dimenziós átjáróknak köszönhetően a számtalan variációval bejárható útvonalak hossza 200 méternél is hosszabb. A benne elhelyezett 3 prérifarkas szoborelem, és 6 db áthelyezhető gránit kincsereső játék teszi az élményt maradandóvá.