Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Madárodúk, etetők

Művészi igénnyel készült madáretetőket és odúkat, galambdúcokat is készít alkotócsoportunk. Erdeink énekes madárkái családtagokká válnak azzal, hogy a kertben egy kis házikót helyezünk el nekik. A madarak énekét hallgatva és röptüket figyelve lelkünk is könnyebben megnyugszik és szabad lesz, mint a madarak.A madáretetők folyamatos izgalmas és érdekes programmal szolgálnak. Hol ilyen, hol olyan madarak érkeznek. Reggel a stigliciket váltják a cinkék, délben a feketerigók, ünnepnapokon érkezik egy-egy sárgarigó is. A szajkó állandó őrségben áll az etetőnk körül, hogy figyelmeztesse a többieket, ha valami veszély leselkedik rájuk. Időnként kipillantva elidőzhet tekintetünk egy-egy madáron.

Madárodúink tudományosan szerkesztettek, így kiválasztható, hogy milyen madárfajtáknak szánjuk lakhelyül, vagy etetőül. Ennek köszönhetően elérhető, hogy egy-egy madárfajta, például a cinkék kedvenc helye legyen, és más madarak, például a városlakó verebek ne kergessék el őket.