Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Kutyaköröm Vár

Kutyaköröm a hetedhét ország legförtelmesebb sárkánya, gyomra korgásából érezte közeledni az ebédidőt. Ej, phí, milyen emberszagot érzek! Ki van itt? Meneküljön, akinek kedves az élete! Gyorsan! Bástyáról bástyára mentsétek a fogva tartott királylányt! 

A Kutyaköröm egy mesebeli vár, melyet egy külső bástya- és függőhídrendszer vesz körül. A gyerekek, ahogy megpillantják a bástyák és a titkos folyosókat rejtő erődítmény közül kimagasló várat, rögtön egy mesében találják magukat. Ám ez a mese minden alkalommal más és más. Természetesen attól is függ a történet, hogy mikor, és kik játszanak együtt. Ezekben a mesékben különös dolgok mozgatják a gyerekeket. Rejtett útvonalak, szökés a várból a kötélpályán keresztül, a padlásokon való átmászás, furcsa terek, melyeknek egyik oldala sem derékszögű, melyek mindig újabb és újabb meglepetést tartogatnak, főként az egymást kergető, vagy kereső gyermekek számára. A játék sokféleségét szolgálják a csudálatos masinák, melyekben bujkálva, egymást szólongatva számtalan történetet játszhatnak el a gyerekek, valamint a várudvar, ami lovagi tornák és piactér, vásári mutatványosok és a szakácsok, szakácsnők, lovászok sürgölődésétől hangos.