Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Játszótér és más - Òvodáknak


Ezeket a játszótereket kifejezetten óvodáknak fejlesztettük ki.


A játszóterek, játékeszközök méretükben és játékfunkciókban is az óvodáskorú gyerekek testi adottságaihoz igazodnak. Kialakításukban fontos szempont a biztonságosság, mely megkönnyíti a gyermekekkel foglalkozó felnőttek feladatát. A játékeszközök könnyen átláthatók, így messziről is szemmel lehet tartani a gyermekeket.

 Mindegyik játékeszközön egyszerre több gyermek is kedvére játszadozhat, így már ebben a korban megtanulják a közzösségben való együttélést, alkalmazkodást. A játékeszközök alkalmasak szerepjátékokra, elősegítve ezzel is a gyermekek szellemi fejlődését.

Érdemes böngészni a többi menüpontban is, mert ott is találhatók óvodáskorú gyermekeknek való játszóterek, játszóeszközök!


Tűzoltóautó 042, Budapest, Csipkebokor Óvoda

Tűzoltó autó és királyi palota ötvözete, ahol lehetsz tűzoltó, vagy a vár úrnője, csak engedd szabadon a fantáziádat és kövesd a játék folyamát!

 

Repcsi 280, Gyömrő

Ez a repülőgép libikóka egy összetett játékelem, mely mérleghinta és nagyméretű rugós-játékelem is egyben.  A rugózás elősegíti a gyermekek egyensúlyérzékének fejlődését, mozgáskultúrájukat is fejleszti.

A mérleghinta, és a pilótafülke ülésein kívül a szárnyakra és a gép törzsére is felkapaszkodhatnak a gyerekek, akár többen is egyszerre. Most már csak azt kell eldönteni, hogy ki a pilóta, a légiutaskisérő, és a kedves utas!  

 

Villamos, 014, Budapest, Szivárvány Óvoda

Mukiház, Budapest, Jurányi ház

Repülő 061, Budapest, Szivárvány Óvoda

Villamos 322

Csingi-ling, csingi-ling! Megérkezett a villamos!