Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Játszótér és más - Madárodúk, etetők


Művészi igénnyel készült madáretetőket és odúkat, galambdúcokat is készít alkotócsoportunk. Erdeink énekes madárkái családtagokká válnak azzal, hogy a kertben egy kis házikót helyezünk el nekik. A madarak énekét hallgatva és röptüket figyelve lelkünk is könnyebben megnyugszik és szabad lesz, mint a madarak.

A madáretetők folyamatos izgalmas és érdekes programmal szolgálnak. Hol ilyen, hol olyan madarak érkeznek. Reggel a stigliciket váltják a cinkék, délben a feketerigók, ünnepnapokon érkezik egy-egy sárgarigó is. A szajkó állandó őrségben áll az etetőnk körül, hogy figyelmeztesse a többieket, ha valami veszély leselkedik rájuk. Időnként kipillantva elidőzhet tekintetünk egy-egy madáron.

Madárodúink tudományosan szerkesztettek, így kiválasztható, hogy milyen madárfajtáknak szánjuk lakhelyül, vagy etetőül. Ennek köszönhetően elérhető, hogy egy-egy madárfajta, például a cinkék kedvenc helye legyen, és más madarak, például a városlakó verebek ne kergessék el őket.