Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Játszótér és más - Kültéri játszóterekMúzeumkert Játszótér, Magyar Nemzeti Múzeum, Budapest

A Nemzeti Műzeum kertjében a 19-20. század fordulójának építészeti és kulturális világát idézi fel tematikus játszóterünk, melynek játékait Molnár Ferenc "A Pál utcai fiúk" és Pásztor Árpád "A Muzi" című ifjúsági regények inspirálták.

Vonatunk a Roosevelt téri játszótéren, Szegeden

A járműjátékok mindig nagyon népszerűek, s azon belül is az egyik legkedveltebb játék a vonat, hiszen a gyerekek életük egy szakaszában menthetetlenül vonatrajongók lesznek, és valaki örökre az is marad!

 

Játszótér a Velencei-tó partján, Gárdonyban

Hajó, világítótorony, polip? Hol máshol lehetnénk, mint a csodálatos tengerparton, vagy még inkább egy szuper strandon!

Bambara dzsungel, Felsőtárkány

Az ég ajándéka ez a járgány? Honnan került ide? Nézzük csak meg!

Lépegetők

 Ez a játszótér kifejezetten felnőtteknek készült, de felügyeltük alatt gyermekek is élvezettel használhatják. Kitűnő helyszíne lehet csapatépítő tréningeknek, hiszen több napot is ki lehet tölteni ide szervezett játékokkal, feladatokkal.

 

Debrecen, Békás Játszótér

A Debreceni Nagyerdő Parkerdejében található különleges interaktív játszóterünk. Bújj be a béka száján, kukucskálj ki a szemén a vezetőfülkéből, s miután leszóltál a gépházba a szócsövön keresztül,  csússz le a hátán egyenesen a tavirózsák közé!

Pump Track pálya, Debrecen, Nagyerdő

A debreceni Békás játszótér mellett található ez a remek kis pump track pálya.

Pesterzsébeti Vizes Játszótér

Dunaparti játszótér? Hát persze, hogy vizes tematikájúnak kell lennie! A fűzfákkal és nádassal övezett vízparti terünk legmeghatározóbb eleme egy türkiz színben pompázó cápa-kötélpálya, ami alig várja, hogy végigcsússzon rajta valaki.

 

Zöld Péter Népmese Játszótér

Régen, mikor a szépapámnak szépfia - szépfiamnak szépapja voltam, mikor a Tisza még csak vizet ivott, én meg csak a Tisza vizét ittam, egy nagy faragott fa odújában szép mesére akadtam. Mint hó alatt az ibolya, úgy élt mostohájánál a piros arcú Zöld Péter, a falu árva kondáskája. A macskája szőrén szánkózó sánta bolhával is szebben bánt a vénség, mint Péterrel. Szegény kondáslegény egyszer kért kenyeret mostohájától, hát világgá is zavarta: – Bokor legyen szállásod, ott se legyen megállásod, nyeljen el a pocoklik! Zöld Péter világgá bujdosott. Ment mendegélt, hát meglátott egy sasfiókát földön verdesődve...*

Pázmándi Játszótér, Pázmánd

A pázmándi Bálint Borárium udvarán található ez a hangulatos, a helyi adottságok, terepviszonyok figyelembevételével tervezett hagyományörző játszóterünk.

Pátria játszótér, Gyömrő

Köszöntjük kedves Utasainkat a Pátria légitársaság járatán!

Kérjük az öveket becsatolni, a felszállás megkezdődik!

Mukiház, Budapest, Jurányi ház

Mukiházunk Budán, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház udvarán található.

Jó Pásztor Játszótér, Budapest, Baár-Madas Általános Iskola

Játszunk, építsünk közösen!

Péterréve Bárkája, Péterréve

Irány az Óceán! Kalandra fel!

Szarvasvár, Budapest

Álld ki a próbát, és nyerd el a leányt!

Homoksárkány hajó, Budapest, British International School

A kalózhajó árbócán csüngő sebhelyesarcú vén tengeri medve egy roskadásig megrakott hajót látott meg a távolban. - Fegyverbe cimborák, húzzátok fel a vitorlákat! – kiáltotta rekedt hangján - Ilyen kövér hajót már rég nem sodort utunkba a szél!

Cseppkő játszótér, Budapest

Hódítsd meg a matrózcsíkos sárkányfejú hajót  a kötéllel felszerelt pallón át, majd csússz le a habok közé  a szélforgó alatti zöld csúszdán!