Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Játszótér és más - Kültéri játszóterekDebrecen, Békás Játszótér

A Debreceni Nagyerdő Parkerdejében található ez a különleges interaktív játszóterünk. Bújj be a béka száján, kukucskálj ki a szemén a vezetőfülkéből, s miután leszóltál a gépházba a szócsövön keresztül,  csússz le a hátán egyenesen a tavirózsák közé!

Zöld Péter Népmese Játszótér

Régen, mikor a szépapámnak szépfia - szépfiamnak szépapja voltam, mikor a Tisza még csak vizet ivott, én meg csak a Tisza vizét ittam, egy nagy faragott fa odújában szép mesére akadtam. Mint hó alatt az ibolya, úgy élt mostohájánál a piros arcú Zöld Péter, a falu árva kondáskája. A macskája szőrén szánkózó sánta bolhával is szebben bánt a vénség, mint Péterrel. Szegény kondáslegény egyszer kért kenyeret mostohájától, hát világgá is zavarta: – Bokor legyen szállásod, ott se legyen megállásod, nyeljen el a pocoklik! Zöld Péter világgá bujdosott. Ment mendegélt, hát meglátott egy sasfiókát földön verdesődve...*

Bambara dzsungel, Felsőtárkány

Az ég ajándéka ez a járgány? Honnan került ide? Nézzük csak meg!

Jó Pásztor Játszótér, Budapest, Baár-Madas Általános Iskola

Játszunk, építsünk közösen!

Pátria játszótér, Gyömrő

Köszöntjük kedves Utasainkat a Pátria légitársaság járatán!

Kérjük az öveket becsatolni, a felszállás megkezdődik!

Pesterzsébeti Vizes Játszótér

Lépegetők

 

Ez a játszótér kifejezetten felnőtteknek készült, de felügyeltük alatt gyermekek is élvezettel használhatják. Kitűnő helyszíne lehet csapatépítő tréningeknek, hiszen több napot is ki lehet tölteni ide szervezett játékokkal, feladatokkal.

 

Pázmándi Játszótér, Pázmánd

Mukiház, Budapest, Jurányi ház

Péterréve Bárkája, Péterréve

Irány az Óceán! Kalandra fel!

Szarvasvár, Budapest

Álld ki a próbát, és nyerd el a Leányt!

Homoksárkány hajó, Budapest, British International School

A kalózhajó árbocán csüngő sebhelyesarcú vén tengeri medve egy roskadásig megrakott hajót látott meg a távolban. - Fegyverbe cimborák, húzzátok fel a vitorlákat! – kiáltotta rekedt hangján - Ilyen kövér hajót már rég nem sodort utunkba a szél!

Cseppkő játszótér, Budapest

Pump Track pálya, Debrecen, Nagyerdő