Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Játszótér és más - Felnőtt játszóterek


Ki mondta, hogy a felnőttek csak kültéri kondigépekkel tudnak játszani? A játék kortól függetlenül örömforrás mindenkinek. 14 éves kutatómunkánk során olyan eszközöket fejlesztettünk ki, amiket felnőttek is éppoly önfeledten használhatnak, mint a gyerekek. Feloldhatják a napi stressz okozta feszültségeket, görcsöket. Ezek az eszközök amellett, hogy az egyéni látogatók számára teljes értékűen használhatóak, kiválóan alkalmasak csapatépítő tréningek és egyéb foglalkozások megrendezésére is.

Lépegetők

Ez a játszótér kifejezetten felnőtteknek készült, de felügyeltük alatt gyermekek is élvezettel használhatják. Kitűnő helyszíne lehet csapatépítő tréningeknek, hiszen több napot is ki lehet tölteni ide szervezett játékokkal, feladatokkal.

A hat  különböző színű ( pl. türkiz, banán, indigó) házikó mindenféle kommunikációs (audio, vizuális) eszközökkel van összekötve, melyek lehetőséget biztosítanak a közös játékokra, feladatokra. Több házban található hangtükör, hangtölcsér, szócső, optikai távíró és üzenetkapszula. Ezeknek különlegessége, hogy csakis az összeköttetésben lévők vehetik az üzeneteket, a többiek számára titkos marad.

A játékok- és a játékosok számának csak a fantázia szabhat határt, gyakorlatilag kimeríthetetlenek a lehetőségek.