Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Játszótér és más - Lombházak


Alkotócsoportunk minden esetben egyedi tervezésű és kivitelezésű, egyénre szabott házakat épít nagyon tartós anyagokból.

A fára épített házak ára változó a helyszín és a felszereltség függvényében.A házak ára brutto 1 450 000 Ft +ÁFA -tól indul, egyedi tervezéssel, telepítéssel együtt. (Ez az ár Budapest és környékére vonatkozik.) Egyedi játszóházaink, váraink tervezésénél teljes mértékben igazodni tudunk a Megrendelő igényeihez, és a rendelkezésre álló költségvetéshez is.

 A Játékeszközeink kézműves kivitelben készülnek, ennek köszönhetően magas minőségben, művészi igénnyel. Alkotásaink minden elemét egyenként, saját magunk gyártjuk, kiváló alapanyagokból. Az elkészítés során természetes anyagokat használunk, allergén anyagokat nem alkalmazunk.
Környezetünk védelme nagyon fontos a számunkra, így házaink elkészítése során szemét nem keletkezik, a gyártás során keletkező minimális hulladékot 100%-ban újrahasznosítjuk. Házaink, játékeszközeink minden része újrahasznosítható, vagy komposztálható anyagból készül.


Varázslatos tóparti lombház

Szuper kerti kuckónk terasszal, óriási csúszdával és hintaállvánnyal egy család kertjében épült fel.

Póling

 Ez az óriási diófára épült házunk minden gyermek álma.

Tengelic

Mászóvár, ami izgalmas fára épített ház is egyben. Az emeleten akár a felnőttek is alhatnak, ha egy kis nyugalomra vágynak.

Dabda

 Kerti kuckó terasszal, játék és pihenés a zöldben!

Forgószem

 Egy család kertjében épült fel a kétszintes házikó, a gyerekek igényeinek megfelelően kialakítva.