Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Játszótér és más - Lombházak


Alkotócsoportunk minden esetben egyedi tervezésű és kivitelezésű, egyénre szabott házakat épít nagyon tartós anyagokból.

A fára épített házak ára változó a helyszín és a felszereltség függvényében.A házak ára brutto 1 450 000 Ft +ÁFA -tól indul, egyedi tervezéssel, telepítéssel együtt. (Ez az ár Budapest és környékére vonatkozik.) Egyedi játszóházaink, váraink tervezésénél teljes mértékben igazodni tudunk a Megrendelő igényeihez, és a rendelkezésre álló költségvetéshez is.

 A Játékeszközeink kézműves kivitelben készülnek, ennek köszönhetően magas minőségben, művészi igénnyel. Alkotásaink minden elemét egyenként, saját magunk gyártjuk, kiváló alapanyagokból. Az elkészítés során természetes fát használunk, allergén anyagokat nem alkalmazunk.
Környezetünk védelme nagyon fontos a számunkra, így házaink elkészítése során szemét nem keletkezik, a gyártás során keletkező minimális hulladékot 100%-ban újrahasznosítjuk. Házaink, játékeszközeink minden része újrahasznosítható, vagy komposztálható anyagból készül.


Dabda

Felnőtteknek is!

Szemforgató

Egy család udvarán épült fel a kétszintes házikó, a gyerekek igényeinek megfelelően kialakítva.

Póling

Ez az óriási diófára épült házunk minden gyermek álma.

Tengelic

Azoknak ajánljuk, akik egy olyan mászóvárat szeretnének ami egy izgalmas fára épített ház is egyben. Az emeleten pedig akár felnőttek is kényelmesen alhatnak, ha egy kis nyugalomra vágynak.

Sobri

Ez a fára épített ház teljes egészében újrahasznosított anyagokból épült. Az újrahasznosítás nem csak az anyagokra vonatkozik hanem a külső megjelenésre is. Fontos volt számunkra, hogy meglegyen a gyerekek által talált anyagokból összerakott igazi bunker életérzés, az erdei rönkkunyhó képének megtartása, úgy, hogy a biztonsági követelményeknek mindenben megfeleljen és látszat ellenére nagyon tartós, masszív építmény legyen.

Gébics

Tutaj a tetőn!