Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Debrecen, Békás Játszótér

A Debreceni Nagyerdő Parkerdejében található különleges interaktív játszóterünk. Bújj be a béka száján, kukucskálj ki a szemén a vezetőfülkéből, s miután leszóltál a gépházba a szócsövön keresztül,  csússz le a hátán egyenesen a tavirózsák közé!A játszótéren még ebihalakon is lovagolhatsz, végigcsúszhatsz a több mint 20 méteres ponty-kötélpályán, vagy hajthatod a mókuskerék-malomkereket. Ha át akarsz látni a túlpartra, csak kapaszkodj fel a mászófalon a toronyba!

Pattanj bringára és próbáld ki a gyerek pumptrack pályát, melyen úgy is tudsz haladni, hogy nem éri a lábad a földet, és nem is pedálozol.

Az ugródeszkát se hagyd ki, mert nagyon vicces figurákat mutathatsz be a barátaidnak, ahogy a homokba huppansz.

Bátran ugorj fel a hatalmas cirkálóra, a fedélzeten beléphetsz a többszintes kabinba. Keresd meg a kapitányfülkét és máris irányíthatod a hajót, hajókormány és kapcsolók, indulás!

Vagy inkább repülni szeretnél a csillogó víztükör fölött? Billegő szárnyú, forgó propellerű gépünkkel megteheted, sőt, utasokat is felvehetsz, foglaljanak helyet a szárnyakon és öveket bekapcsolni!

Ez az interaktív játszóterünk összekapcsolódik az erdő több pontján található tanösvényünk elemeivel is. Járd végig, fedezd fel a szarvast, a nyuszit és a vakondot, keresd meg a bogarakat és a lepkéket, majd figyeld a vadludak repülését!

Részleteket, képeket a "Tanösvények" menüpont alatt találsz.