Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Debrecen, Békás Játszótér

A Debreceni Nagyerdő Parkerdejében található ez a különleges interaktív játszóterünk. Bújj be a béka száján, kukucskálj ki a szemén a vezetőfülkéből, s miután leszóltál a gépházba a szócsövön keresztül,  csússz le a hátán egyenesen a tavirózsák közé!A játszótéren még ebihalakon is lovagolhatsz, végigcsúszhatsz a több mint 20 méteres ponty-kötélpályán, vagy hajthatod a mókuskerék-malomkereket. Ha át akarsz látni a túlpartra, csak kapaszkodj fel a mászófalon a toronyba!

Pattanj bringára és próbáld ki a gyerek pumptack pályát, melyen úgy is tudsz haladni, hogy nem éri a lábad a földet, és nem is pedálozolAz

Az ugródeszkát se hagyd ki, mert nagyon vicces figurákat mutathatsz be a barátaidnak ahogy a homokba huppansz.

Ez az interaktív játszóterünk összekapcsolódik az erdő több pontján található tanösvényünk elemeivel is. Járd végig, fedezd fel a szarvast a nyuszit, a vakondot, keresd meg a bogarakat és a lepkéket és figyeld a vadludak repülését! Részleteket, képeket a tanösvény menüpont alatt a http://asapa.hu/debrecen_bekas_tavi_tanosveny címen találsz.