Bezárás

Filozófia

Az ASAPA alkotócsoport tagjai fiatal szobrászok. Céljuk olyan, a megszokottól eltérő játékterek létrehozása, amelyek eddig még ismeretlen, izgalmas, kalandos játékoknak adhatnak helyet.

Árak

Alkotócsoportunk egyedi játszótereket készít. Ebből következően játszótereink, és minden más alkotásunk is egyedi árakkal rendelkezik. Eddigi tapasztalataink alapján azonban elmondható, hogy áraink versenyképesek, sőt általában kedvezőbbek a hasonló nagyságrendű sorozatgyártásban készült játszóterekhez, játékokhoz képest.

 

Forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen információt, árajánlatot az info@asapa.hu e-mail címen, vagy a 06-70-549-9273 telefonszámon! 
Az, hogy egy játszótér mozgáskorlátozottak számára is használhatóvá váljon, a gondos tervezésnek, és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően nem minden esetben okoz többletköltséget. Amennyiben a játszótér integrálttá tétele befolyásolja a költségeket, általában akkor is csak kis mértékben drágítja meg a kivitelezést.
 
HOGYAN ZAJLIK EGY MEGRENDELÉS
 
Minden megrendelés esetén a játszótér leendő helyéhez, környezetéhez szervesen illeszkedő, a megrendelő igényeinek megfelelő egyedi játszóteret tervezünk és valósítunk meg. Vállaljuk a játszótér mindenre kiterjedő kivitelezését (tervdokumentációk, játszóeszközök, ütéscsillapító talajok, parkosítás, járófelületek, útburkolatok elkészítése), a megfelelő tanúsítványok beszerzésével együtt. Annak ellenére, hogy minden esetben egyedi játszóteret készítünk, a legapróbb részletekre is kiterjedő makettek segítségével megrendelőink pontosan, előre látják, hogy a játszótér milyen lesz elkészültekor. A teljes tervezés és a makettek elkészítése általában 2-5 hetet vesz igénybe.
 
A játszótereink elkészítésének lépései:
1. Helyszíni szemle, felmérés után a megrendelővel egyeztetve kitaláljuk a játszótér koncepcióját.
2. Ezek alapján, a rendelkezésre álló keretösszeg figyelembevételével, elkészítjük a játszótér rajzi tervét és előzetes költségvetését.
3. Alkotócsoportunk minden esetben teljesen egyedi játszóteret készít, nem meglévő játékeszközöket válogat össze. Ezért minden esetben kidolgozzuk a játszótér 1:40 méretarányú makett tervét és végleges költségvetését.
4. Szakemberekkel együtt végig ellenőrizzük a terveket, hogy a játszótér elkészültekor megfeleljen minden szabványnak és követelménynek. Ezek után megkezdjük a játszótér kivitelezését.
5. A kész játszóteret a jogszabályokban előírt minősítést igazoló okmányokkal együtt adjuk át megrendelőinknek.
 
Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen információt, árajánlatot az info@asapa.hu e-mail címen, vagy a 06-70-549 9273 telefonszámon! 
 
 
HOGYAN ZAJLIK EGY MAGÁN MEGRENDELÉS
 
Minden esetben egyedi, a játszótér, játszóház vagy játékeszköz leendő helyéhez, környezetéhez tökéletesen illeszkedő, a megrendelő egyedi igényei szerinti játszóteret tervezünk és valósítunk meg, igény szerint a teljes terület parkosításával és az ütéscsillapító talaj telepítésével együtt. Annak ellenére, hogy minden esetben egyedi játszóteret készítünk, a legapróbb részletekre is kiterjedő makettek segítségével megrendelőink pontosan, előre látják, hogy a játszótér milyen lesz elkészültekor. A teljes tervezés és a makettek elkészítése általában 2-5 hetet vesz igénybe.
A játszótereink tervezésekor első lépésként a megrendelővel egyeztetve kitaláljuk a játszótér, játszóház koncepcióját. Ezek után az anyagi lehetőségek figyelembevételével elkészítjük a játszótér rajzi tervét és előzetes költségvetését. Ennek elfogadását követően a helyszíni felmérés után minden esetben elkészítjük a játszótér 1:40 vagy szükség szerint 1:10 méretarányú makett tervét, valamint a végleges költségvetést. Ezeken a modelleken minden részlete látható a játszótérnek, ezért kiválóan alkalmasak a további egyeztetésekhez. Ennek segítségével, a megrendelővel közösen kialakítjuk a játszótér végleges változatát. A kész játszóteret a jogszabályokban előírt minősítést igazoló okmányokkal együtt adjuk át megrendelőinknek.